5 Aplikacija koje ne smete propustiti

Predstavićemo vam 5 aplikacija koje ne smete propustiti za vaš Android i iPhone pametni telefon.

5 Aplikacija koje ne smete propustiti

Timehop

Timehop je nostagična aplikacija koja je popularna na iOS sistemima još od kada je lasnirana 2012. godine. Ove nedelje kompanije se konačno odlučila da izbaci i aplikaciju za Android uređaje. Aplikacija će potpuno isto izgledati kao ranije verzije bazirane za iPhone. Možete povezati vaše socijalne profile, staviti podsetnik na svakoj slici na kojoj ste se slikali proteklih godina. Ova alikacija je dostupna za iOS i Android.

Timeshop

Random

Random je iOS aplikacija i jedna od najjednostavnijih aplikacija za istraživanje sadržaja na vašem iPhone-u. Ova aplikacija može da sačuvati tabove, vezane za predmet koji vas je zainteresovao. Aplikacija je potpuno anonimna i ne zahteva korišćenje naloga. Prilikom pritiska na bilo koju temu, Random proizvodi sličicu, vest ili video. Nećete morati da gledate neke stvari više puta, aplikacija je prilagođena i dobro programirana da prilikom pretrage pronađete prave stvari. Random aplikacija je dostupna za iOS.

Random

Rumr

Rumr je moćna aplikacija za grupno slanje poruka koja kombinuje zadovoljstvo u grupnom četovanju i neizvesnost anonimnog četovanja. Aplikacija dozvoljava korisnicima da biraju grupu prijatelja sa kojima bi četovali ali čuva pojedine identitete, zato su korisnnici prinuđeni da pogode sa kime se dopisuju na osnovu reči. Rumr je dostupan za Android i iOS.

Rumr

UpTo Calendar

UpTo Calendar je prilično unapređena poslednjom verzijom. Kao u predhodnoj verziji možete zapratiti prijateljev kalendar, samo što sada imate opciju i da vidite prijateljev podsetnik, uključujući i TV serije, koncerte i neke važne sportske događaje. Takođe, aplikacija integriše lokalne vremenske informacije, sinhroniše se sa Guglom, Outlook, Facebook-om i drugim kalendarima koje možda imate na vašem pametnom telefonu. UpTo kalendar je dostupan za iOS.

UpTo Calendar

Disconnect Search

Disconnect Search je aplikacija proizvedena od tima bivših inženjera NSA i Gugla. Disconnect Search je moćan alat za bezbednost korisnika. Aplikacija vam dozvoljava da pretražujete internet preko vodećih mehanizama za pretragu. Svaka pretraga je kriptovana i rutirana kroz Disconnect-tove servere tako da pojedini kompjuteri ili korisnici nikada ne mogu biti identifikovani. Disconnect Search je dostupan za Android uređaje.

Disconnect Search