Svi tekstovi u " Android " kategoriji


 • Tegra Shield najavljuje uzbudljive dodatke

  Tegra Shield najavljuje uzbudljive dodatke

  Shield iza koga stoji Nvidia je definitivno najbolja trenutno dostupna portabilna konzola za Android. Novi dodaci koji dolaze u Aprilu će doneti Remote Game Stream za igranje igrica kvaliteta identičnom onom na PC platformi ili popularnim konzolama. Pored ovog unapređenja, novi dodaci uključuju i podršku za Bluetooth miša i tastaturu kao i redizajniranu Tegra Zone prodavnicu. Pored dodataka, Nvidia je odlučila da spusti cenu uređaja za 40 dolara tako da on sada košta tačno 199 dolara.


 • Igrajte Ouya igrice na drugim uređajima

  Igrajte Ouya igrice na drugim uređajima

  Android platforma za video igrice, Ouya se sprema da lansira svoje servise na uređajima koji nisu nužno namenjeni da budu konzole. Ouya svuda (Ouya Everywhere) će uskoro postati realnost jer se očekuje da do kraja meseca bude najavljen prvi u nizu kooperacija sa drugim platformama.


 • WhatsApp neće kompromitovati privatnost korisnika

  WhatsApp neće kompromitovati privatnost korisnika

  Prošlog meseca Facebook je kupio WhatsApp za zaista mnogo novca, čineći tako ljude koji su razvili aplikaciju nverovatno bogatim. Ova kupovina, bar teoretski, daje Facebook-u pristup podacima mnogobrojnih korisnika aplikacije. Kompanija iza najpopularnije društvene mreže je obećala da će WhatsApp nastaviti da radi autonomno. Međutim, ova izjava nije u potpunosti smirila bojaznosti oko povrede privatnosti. WhatsApp CEO, Jan Koum je napisao autorski blog post sa ciljem da otkloni bojazan korisnika.


 • Google store uvodi oštriju zaštitu

  Google store uvodi oštriju zaštitu

  Ovonedeljna tužba protiv Google navodi da mnoge igrice koji imaju opciju in-game kupovine su dizajnirane samo sa jednim razlogom, da namame najmlađe kako bi potrošili pravi novac i tako postigli ciljeve igre. Takve igre su po pravilu veoma zarazne.