Čuvajte email fajlove na dropboxu uz pomoć Ooberdocs alata

Ukoliko vam je dosadilo da jurite fajlove po različitim email nalozima i ako tražite alat koji će to za vas raditi automatski, sa zadovoljstvom vam predstavljamo Ooberdocs, rešenje koje uspešno vezuje vaš email i dropbox nalog.

ooberdocs

Ooberdocs je alat razvijen na TechCrunch dešavanju pod nazivom Hackathon. Ovaj alat automatski šalje kopiju svakog email attachment-a na vaš dropbox nalog. Ovaj novi servis je još u fazi razvoja, moguće ga je testirati a kreatorima predstoji ispravljanje bagova. Naime, postoje problemi sa korišćenjem alata u kombinaciji sa Yahoo mailom.

Kreatori Ooberdocs-a nameravaju da u budućnosti dodaju podršku i za OneDrive i Google Drive. Iako je ovo parče softvera još u ranom detinjstvu, alat obiluje mnoštvom opcija i mogućnosti, podrškom za SMS obaveštavanja u slučaju prispeća novog fajla, kao i mogućnošću da fajlove sortira u različite direktorijume na osnovu prethodno definisanih kriterijuma.

Za sada, Ooberdocs servis je besplatan. John McBride, jedan od kreatora ovog alata je nagovestio da bi Ooberdocs mogao jednoga dana da se naplaćuje.