Svi tekstovi u " Igrice " kategoriji

 • Prvi trailer za Mortal Kombat X

  Prvi trailer za Mortal Kombat X

  Ed Bone, jedan od kreatora Mortal Kombat serijala je najavio da novo izdanje ove popularne franšize dolazi 2015. godine. Naziv nove igre je Mortal Combat X a prvi uvid u igru pružio je sjajan trailer koji se pojavio ovih dana. Trailer prikazuje adrenalinsku borbu do smrti između dva karaktera koju su proslavili igricu, Sub Zero i Scorpion prikazuju sve mogućnosti koje novi naslov pruža igračima.


 • The Order 1886

  The Order 1886

  The Order 1886, novi naslov Ready At Dawn Studija prikazan je premijerno zajedno sa primerima gameplay-a i borbe. Kreatori planiraju da objave ovu igru krajem godine. Ovaj naslov opisuje alternativnu istoriju Viktorijanskog Londona, gde su napredak industrijske revolucije i napredno naoružanje omogućili ljudskom rodu da preokrene bitku protiv neprijatelja, oličenih u alternativnoj grani evolutivnog razvoja. • Titanfall igrica koju smo dugo čekali

  Titanfall igrica koju smo dugo čekali

  Titanfall je igra nastala u studiju Raspawn Entertainment, a objavio je Electronic Arts kao eksluzivu za Microsoft Windows, Xbox 360 i Xbox One. Titanfall je pucačina iz prvog lica namenjena za online igranje za više igrača. Igrica je dostigla ogroman publicitet u Martu 2014.


 • Below dolazi na Steam i Xbox One platformu

  Below dolazi na Steam i Xbox One platformu

  Razvojni tim koji stoji iza Super TIME Force igre i drugih indy naslova, objavio je Trailer za PC verziju očekivane Below igrice. U traileru se jasno vidi Steam logo. Ovo navodi na zaključak da će Below biti distribuiran preko Steam platforme. Ova akciona igrica je najavljena na E3 konferenciji 2013. godine kao ekskluzivni naslov za Xbox One konzolu. Mešutim, Capy je precizirao da će Below biti objavljen i na drugim sistemima i platformama.


 • Super Nintendo nostalgija

  Super Nintendo nostalgija

  Predstavljamo vam kolekciju uvodnih špica i sekvenci koje će uzburkati emocije svakog ko je igrao naslove iz vremena dominacije SNES konzole. Pokušajte da pronađete vaše omiljene naslove u ovom nostalgičnom mixu od preko devet časova.


 • Infamous: Second Son

  Infamous: Second Son

  Jedan od aduta savremenih konzola u međusobnom ratu je broj naslova koji su ekskluzivno izdati za njih. Microsoft XBox One konzola je skoro lansirala Titanfall, dugo očekivanu igru koja će, čini se, biti veliki uspeh. Sony PlayStation ima svoj adut za ovu sezonu. Infamous: Second Son je nastavak po mnogima najbolje i najpriginalnije igre na temu superheroja.


 • Kako igrati Quake na vašem Raspberry Pi-u

  Kako igrati Quake na vašem Raspberry Pi-u

  Proteklog meseca, programeri okupljeni oko Raspberry Pi projekta su objavili da imaju pristup (zahvaljujući Broadcomm-u) otvorenom drajveru za BCM21553 za procerski čip telefona. Ovo praktično znači DIYers sada ima ulaz u ploču i u čip Raspberry BCM2835 (sličan onom BCM21553) sa otključanim drajverom-om, dok god su portovani sa BCM21553.