Samsungov 24 inčni kompjuter osetljiv na dodir

Ako tražite tradicionlni dektop računar, nećete naći mnogo sličnih modela Samsungovom 24 inčnom kompjuteru osetljivim na dodir. Trenutno na tržištu nema u ponudi mnogo računara koji su tanki, osetljivi na dodir i da se sve to nalazi u monitoru kompjutera.

Samsungov Ativ One 7, je ime koje vam ne znači puno oko same konfiguracije sistema ali najvažnije informacija za vas je da će imati 24 inčni ekran osetljiv na dodir.

Samsungov 24 inčni kompjuter osetljiv na dodir

Njegov izgled je znatno drugačiji od drugih kompjutera. Sa oblim i belim dizajnom Samsung kaže da je ispiraciju dobio iz Galaxy produkcione linije. Kao sistem “sve u jednom” ima HDMI ulaz, sa kojim se omogućava (reprodukciju u visokoj rezuliciji od 1080p) priključivanje raznih dodatnih uređaja kao na primer igračkih konzola ili dekodera za tv. Uređaj takođe ima veoma širok ugao gledanja.

Samsung je ovaj uređaj načinio kompatibilan sa Samsungovim ekosistem uređajima koji uključuje tablete i pametne telefone. Korišćenjem Samsung Link software, One 7 može biti veoma koristan uređaj jer se lako povezuje i ima opciju da prenosi podatke, pušta muziku sa uređaja sa kojim je uparen korišćenjem svojih zvučnika čak i kad je kompjuter isključen.

Trenutne konfiguracije koje nas očekuju u ponudi su Intel Core i3 i i5 procesori, sa integrisanom Intel grafikom kao i kombo hard diskom od 1TB HDD i 128SSD.

Trenutno se ne zna datum kada će se pojaviti Ativ One 7 i kolika će mu biti cena.