Svi tekstovi u " Slider " kategoriji

 • Prvi trailer za Mortal Kombat X

  Prvi trailer za Mortal Kombat X

  Ed Bone, jedan od kreatora Mortal Kombat serijala je najavio da novo izdanje ove popularne franšize dolazi 2015. godine. Naziv nove igre je Mortal Combat X a prvi uvid u igru pružio je sjajan trailer koji se pojavio ovih dana. Trailer prikazuje adrenalinsku borbu do smrti između dva karaktera koju su proslavili igricu, Sub Zero i Scorpion prikazuju sve mogućnosti koje novi naslov pruža igračima.


 • Microsoft Surface Pro 3

  Microsoft Surface Pro 3

  Bez obzira kakvo je vaše iskustvo u korišćenju Microsoft Surface tabletima bilo, najnovija generacija ovih uređaja je napravila značajan pomak i donosi niz poboljšanja. Što se tiče specifikacija, ovjaj 12 inčni tablet pokreće Core i7 procesor. Sam uređaj je tanji, lakši i moćniji od svojih prethodnika. Surface Pro 3 nam donosi dodatke u obliku tastature i olovke. • OTTO Raspberry Pi GIF kamera

  OTTO Raspberry Pi GIF kamera

  Većina kamera obično služe za snimanje fotografija ili za snimanje video materijala. Međutim, OTTO je novi projekat na kickstarter sajtu, koji kao glavnu funkciju ima snimanje GIF animacija. Uređaj dolazi u blještavim i jarkim bojama i sa retro dizajnom. Cilj koji su kreatori sebi postavili diktira da će se uređaj naći u prodavnicama tokom Decembra meseca.


 • Office za iPad beleži ogroman broj preuzimanja

  Office za iPad beleži ogroman broj preuzimanja

  Pre malo više od mesec dana, Office za iPad je preuzelo dodatnih 15 miliona korisnika. Prema navodima Microsoft-a, do početka Aprila Office za iPad je preuzelo 12 miliona korisnika, da bi ta cifra u međuvremenu porasla i trenutno iznosi impozantnih 27 miliona. Microsoft je učinio aplikaciju dostupnom za preuzimanje pre tačno 46 dana. Ovo znači da je prosečan broj dnevnih preuzimanja aplikacije 587 000. Word za iPad je još uvek najpopularniji deo paketa rangirajući se kao jedanaesti po popularnosti na Američkom tržištu a gotovo u svim zemljama se rangira među prvih 100 najpopularnijih aplikacija.


 • Apple radi na tehnologiji optičke stabilizacije

  Apple radi na tehnologiji optičke stabilizacije

  Apple je inovator koji već neko vreme radi na tehnologiji optičke stabilizacije slika koju planira integrisati u iPhone i svoje druge uređaje. Kako izveštava AppleInsider, kompanija je prijavila patent koji definiše ovu novu tehnologiju. U Apple-u se nadaju da će primena optičke stabilizacije značajno uvećati rezoluciju i poboljšati kvalitet fotografija.


 • Nokia postaje Microsoft mobile

  Nokia postaje Microsoft mobile

  Čak i najduže putovanje ima svoj kraj. Danas je Microsoft najavio da će kompletirati kupovinu Nokijinog Hardware divizije u Petak. Postignuti dogovor je skoro identičan incijalnoj verziji uz par manjih modifikacija.


 • Titanfall igrica koju smo dugo čekali

  Titanfall igrica koju smo dugo čekali

  Titanfall je igra nastala u studiju Raspawn Entertainment, a objavio je Electronic Arts kao eksluzivu za Microsoft Windows, Xbox 360 i Xbox One. Titanfall je pucačina iz prvog lica namenjena za online igranje za više igrača. Igrica je dostigla ogroman publicitet u Martu 2014.


 • Office za iPad

  Office za iPad

  Nove Office aplikacije za iPad nam donose širok set alata za kreiranje i manipulaciju dokumenata. Alata sjajno funkcionišu na ekranu osetljivom na dodir i daju korisnicima mogućnost simultanog rada na istom dokumentu. Nažalost, iPad verzija popularnog Offica nema pristup šablonima stranica. Office za iPad predstavlja sjajnu sponu između desktop i mobilne verzije programa i biće od velike koristi korisnicima koji često koriste ovaj paket programa.


 • Šta je to Commodore Pi?

  Šta je to Commodore Pi?

  Tokom osamdesetih godina desila se prava ekspanzija kućnih računara. Domaća elektronska industrija je proizvela Pecom računare koji su korišćeni u osnovnim školama. Čak je i BBC proizveo svoj računar, vrlo popularan u Ujedinjenom Kraljevstvu. Međutim, nijedan od ovih računara nije bio ni približno popularan kao Commodore 64.